Sasirtici Yatak Odasi Ingilizcesi

Yatak Odasi Ingilizcesi. Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. anne ve babanın yatak odası. master bedroom İsim. yatak odası ve oturma odasından oluşan geniş otel odası. junior suite İsim. İşte mutfakla yatak odası arasındaki gerçek bir öğrenci. Nicholas yatak odası dolabını temizledi. "yatak odası" için Türkçe-İngilizce çeviri.

Asortik Krep'in Blogu: Eylül 2012
Asortik Krep'in Blogu: Eylül 2012 (Katharine Allen)
Boştaki bu parçanın … "yatak odası" İngilizce içindeki çevirilerine dikkat et. yatak odası ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Ingilizce English Yds Toefl Yokdil. banyo. bedroom. yatak odası. Diğer dillerde Yatak odası anlamı nedir? İngilizce'de Yatak odası ne demek? : n. bedchamber, bedroom, chamber. Bedroom Flashcards PPT, İngilizce Yatak Odası Flashcardları, Resimleri. Yatak Odası. İngilizce : Bedd Room. We need a mirror for the bedroom. Yatak Odası Temaları, Çocuk Oyuncakları, Anime Sahnesi, Faaliyetler, Okul, Dibujo, Çocuk Mobilyası, Yatak Odası Sevimli Duvar Kağıtları, Tumblr Odalar, Anime Çizim Rehberleri, Genç Odası Dekoru. İngilizce öğrenmek için , ingilizce kelime ezberleme , ingilizce kelime ezberleme teknikleri , İNGİLİZCE KELİMELER üzerine yapılan videolardır. yatak odası. İngilizce Örnek Cümle. Ingilizce Yazismalarda En Cok Meclis Esitlik Komisyonu Nda Lgbti Ler Hakkinda Yatak Odasi. I went up to my bedroom on tiptoe. Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. anne ve babanın yatak odası. master bedroom İsim. yatak odası ve oturma odasından oluşan geniş otel odası. junior suite İsim. İşte mutfakla yatak odası arasındaki gerçek bir öğrenci.

Your browser does not support the audio tag.

Gürcüce : საძინებელი. İtalyanca : Camera Da Letto.

İngilizce Eşyalar: İngilizce Ev Eşyaları Yazılışı ve ...

İngilizce Evin Bölümleri (Parts of a House)- Resimli Sesli ...

Epifiz Bezi için Faydalı Gıdalar - Genel Sağlık Haberleri

Odanızın İçi Dışından Büyük Olsun İstemez Misiniz? : NeoTempo

Londra'dan Getirdiklerim | Londra'nın Gezilip, Görülecek ...

Hergün Kullandığımız Eşyaların İngilizce Karşılıkları

Londra'dan Getirdiklerim | Londra'nın Gezilip, Görülecek ...

Asortik Krep'in Blogu: Eylül 2012

İngilizce Eşyalar: İngilizce Ev Eşyaları Yazılışı ve ...

Asortik Krep'in Blogu: Eylül 2012

Ingilizce Yazismalarda En Cok Meclis Esitlik Komisyonu Nda Lgbti Ler Hakkinda Yatak Odasi. Yatak Odası. İngilizce : Bedd Room. The Haunted House - Virginia Woolf İngilizce Kısa Hikaye Türkçe Tercümesiyle. Nicholas yatak odası dolabını temizledi. "yatak odası" için Türkçe-İngilizce çeviri. Türkçe-İngilizce İlgili Terimler. anne ve babanın yatak odası. master bedroom İsim. yatak odası ve oturma odasından oluşan geniş otel odası. junior suite İsim. İşte mutfakla yatak odası arasındaki gerçek bir öğrenci. A real student of both the kitchen, and the bedroom. Bathroom - İngilizce Banyo Eşyaları Resimli Slayt, Bathroom Vocabulary Flashcards. Bedroom Flashcards PPT, İngilizce Yatak Odası Flashcardları, Resimleri. Boştaki bu parçanın … "yatak odası" İngilizce içindeki çevirilerine dikkat et. yatak odası ile ilgili cümledeki kullanımına bak, söyleyişini dinle ve dil bilgisini öğren. Aşağıdaki tabloda bir evin yatak odasında yer alan bazı eşyaların İngilizce ve Türkçe karşılıklarını görüyoruz.

0 komentar