Pahali Ingilizce Yatak Odasi Esyalari

Ingilizce Yatak Odasi Esyalari. Son Yorumlanan İçerikler. İngilizce öğrenmek için , ingilizce kelime ezberleme , ingilizce kelime ezberleme teknikleri , İNGİLİZCE KELİMELER üzerine yapılan videolardır. yatak odası ingilizcesi, yatak odası ingilizce ne demek, yatak odası ingilizce çevirisi nedir. ingilizcesi.com sözlük sayfalarına hoşgeldiniz. Aşağıdaki tablolarda farklı başlıklar altında ''mutfak,yatak odası,banyo ve salonda'' bulunabilecek tüm eşyaları bulabilirsiniz.

ingilizce Ev Eşyaları Öğren : İngilizce Ev Tanıtımı Kelimeleri
ingilizce Ev Eşyaları Öğren : İngilizce Ev Tanıtımı Kelimeleri (Norman Chambers)
I went up to my bedroom on tiptoe. Kelimeyi doğru oluşturacak şekilde sırayla harflerin olduğu daireyi tıklayın ve kelimeyi oluşturun. Sayfa İçi Hızlı Menü ⬤ İngilizce yatak odası (bedroom) eşyaları listesi ve Türkçe anlamları ⬤ İngilizce yatak odası - Kelime anlamını tahmin etme Aşağıda üzerinde İngilizce yatak odası eşyaları olan resimli küçük kartları göreceksiniz. İngilizce yatak odası eşyaları içinden seçilmiş bazı kelimeler parçalanarak aşağıdaki yuvarlak daireler içinde verilmiştir. Türkçe anlamları ile beraber İngilizce oturma odası kelimelerini aşağıdaki listede göreceksiniz. Yatak Odasi Modelleri Ve Fiyatlari English Home. Ev eşyaları, households hakkında ingilizce kelimeler ve anlamları listesi. oturma odası. telephone, phone. telefon, telefon. study room. çalışma odası. television stand. televizyon standı. Her türlü İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce kelime ve cümle çevirisi yapmak için www.ingilizcesi.com en doğru adres. İngilizce - Türkçe okunuşları ile birlikte. Bedroom Flashcards PPT, İngilizce Yatak Odası Flashcardları, Resimleri. Laugh as much as you breathe and love bedroom : yatak odası. bedspread : yatak örtüsü. dining room : yemek odası. floor : yer, zemin. İngilizce ev eşyaları ile ilgili cümleler, isimleri ve tüm bölümleri detaylı olarak burada! İngilizce Ev Eşyaları. Oturma Odası / Sitting Room Sandalye : Chair Koltuk - Mobilya : armchair Tabure : stool Raf : shelf Kitaplık : Bookcase Kanepe : sofa Vazo : Vase Küllük :ashtray Halı : Carpet Bu yazı ingilizce isimler içinde yayınlandı ve ingilizce ev eşyaları, ingilizce mobilya, ingilizce oturma odası olarak etiketlendi. bed. yatak. bedside table. başucu masası. bedspread. yatak örtüsü. blanket. battaniye. Üyenin Populer Konuları Almanca Spor Çeşitleri Rüyada Muhammed İsmini Duymak İngilizce Doğum Günü Kartları Rüyada Ali İsmini Duymak.

Bu yazıda, yatak odasında yer alan bedroom eşyaları ve ingilizcelerini vereceğiz.

Bedroom Flashcards PPT, İngilizce Yatak Odası Flashcardları, Resimleri.

Bulaşıcı Hastalıklar 6. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Notları ...

3. Sınıf - My House / Evim - İngilizce - Ekstra Video ...

Kottan Yelkenli Tablo - Hobi Fikirleri Yaratıcı El İşi ...

Çatı katı dekorasyonu – Moda Dekorasyonlar

ingilizce evin bölümleri performans ödevi - Eodev.com

Sarı mutfak dekorasyonu – Moda Dekorasyonlar

Kavanozlarınızı süsleme – Moda Dekorasyonlar

İngilizce Yatak Odası Tanıtımı - Uyur

İngilizce Oturma Odası Eşyaları (Living Room) - Resimli ...

Didim Merkezde acil satılık havuzlu daire Satılık Apartman ...

Bathroom - İngilizce Banyo Eşyaları Resimli Slayt, Bathroom Vocabulary Flashcards. Son Yorumlanan İçerikler. İngilizce öğrenmek için , ingilizce kelime ezberleme , ingilizce kelime ezberleme teknikleri , İNGİLİZCE KELİMELER üzerine yapılan videolardır. yatak odası ingilizcesi, yatak odası ingilizce ne demek, yatak odası ingilizce çevirisi nedir. ingilizcesi.com sözlük sayfalarına hoşgeldiniz. Gardrop Washing Machine = Çamaşır Makinesi Window = Pencere Vacuum Cleaner = Elektrikli Süpürge Vase = Vazo Bedroom = Yatak Odası. Bin. Çöp kutusu. İngilizce ev eşyaları isimlerinin Türkçe karşılıklarını aşağıda inceleyebilirsiniz. key : anahtar mirror İngilizce aşk sözleri, sevgi sözlerini aşağıdaki gibi örneklendirdik. Yatak odası. İngilizce - Türkçe Mobilya ve Ev Eşyalarının İsimlerinin Yazılış Ve Okunuşu, İngilizce (Home objects) Mobilya ve Ev Eşyalarının Türkçe Yazılışları sizler İngilizce (Home objects) Mobilya ve Ev Eşyaları. armchair koltuk bed yatak bedside table komodin bookcase kütüphane bookshelf kitaplık chair. Türkçe-İngilizce yatak odası çevirisi ve telaffuzu. Aşağıdaki tablolarda farklı başlıklar altında ''mutfak,yatak odası,banyo ve salonda'' bulunabilecek tüm eşyaları bulabilirsiniz. Her türlü İngilizce-Türkçe / Türkçe-İngilizce kelime ve cümle çevirisi yapmak için www.ingilizcesi.com en doğru adres. İngilizce - Türkçe okunuşları ile birlikte. Oturma Odası / Sitting Room Sandalye : Chair Koltuk - Mobilya : armchair Tabure : stool Raf : shelf Kitaplık : Bookcase Kanepe : sofa Vazo : Vase Küllük :ashtray Halı : Carpet Bu yazı ingilizce isimler içinde yayınlandı ve ingilizce ev eşyaları, ingilizce mobilya, ingilizce oturma odası olarak etiketlendi. bed. yatak. bedside table. başucu masası. bedspread. yatak örtüsü. blanket. battaniye. Üyenin Populer Konuları Almanca Spor Çeşitleri Rüyada Muhammed İsmini Duymak İngilizce Doğum Günü Kartları Rüyada Ali İsmini Duymak. Mobilya. armchair. koltuk. bed. yatak. bedside table. komodin.

0 komentar