Lüks Yatak Odasi Feng Shui

Yatak Odasi Feng Shui. Feng Shui ile yatak odası dekorasyonu ile ilgili, bilmek isteyeceğiniz bazı başlıklar. Daha sonra kişisel aşk ve evlilik yönü, yatak odası ve son olarak da oturma odasını aktive etmek gerekir.

Feng shui tarzı ev dekorasyon örnekleri
Feng shui tarzı ev dekorasyon örnekleri (Dale Schwartz)
Eğer, Çin bilimleri alanındaki manzaralı bir yatak odası tasarımı dikkate almak istiyorsanız düzgün aşağıda listelenen noktaları yardımcı. Daha sonra kişisel aşk ve evlilik yönü, yatak odası ve son olarak da oturma odasını aktive etmek gerekir. Yatak ne sıkışık bir alanda olmalı ne de fazla geniş bir alanda yalnız bırakılmalı… Birçok doğru dekorasyon uygulamasında olduğu gibi feng shui felsefesinde de odada birkaç farklı seviyede aydınlatma gereklidir. Feng Shui açısından, yatak odası her zaman sevgi ile bağlantılıdır. Feng Shui ile yatak odası dekorasyonu ile ilgili, bilmek isteyeceğiniz bazı başlıklar. Nesnelerin belirli bir şekilde düzenlenmesi durumunda daha iyi uyuyacağınızı da fark edebilirsiniz. Yatağın önündeki ortam, yatağın uzun kenarı önünde bulunmamalı. Evimizin herhangi bir odasına girdiğimizde oda olarak hiç fark etmiyor yatak odası salon, mutfak veya oturma odası banyo hariç, çünkü enerjiyi alıp götüren mekanlar, karanlık bölümler olmuyor, sırtımızı bulunduğumuz. Feng Shui Akademisi'nden Feng Shui Uzmanı Zeynep Akçay aşk ve mutluluk için dekorasyon önerilerini Pudra.com'a anlatıyor. Bu, kapıdan olabildiğince uzağa yerleştirilmelidir; Başlığı kapının aynı tarafına yerleştirmeyin.

Eğer, Çin bilimleri alanındaki manzaralı bir yatak odası tasarımı dikkate almak istiyorsanız düzgün aşağıda listelenen noktaları yardımcı.

Bu, kapıdan olabildiğince uzağa yerleştirilmelidir; Başlığı kapının aynı tarafına yerleştirmeyin.

Feng Shui'ye Göre En Dinlendirici Yatak Odası Dekorasyonu ...

Feng shui

Yatak Odası Feng Shui'ye Göre Nasıl Döşenir - wikiHow

Feng Shui'ye göre yatak odası neden önemlidir? - YouTube

Feng Shui yatak odalarını süslemenin 40 örneği

Feng Shui ye göre yatak odası dekorasyonu | Melekler Mekanı

Romantik Ve Feng Shui Odaklı Yatak Odası Oluşturmak İçin 2 Sır

Feng Shui'ye göre yatak odası nasıl döşenir?

Feng Shui Yatak Odası Dekorasyonu

Feng shui tarzı ev dekorasyon örnekleri

Feng Shui'ye yatak odasında saygı duymak. Mükemmel Feng shui yatak odası yaratmak için basit, pratik,çeşitli feng shui araçları kullanabilirsiniz. Feng shui ile yatak odası iç süslemek çok şık. Şüpheciler bu sadece bir moda trendi olduğunu ve çok yardımcı olamayacağını savunuyorlar. Her bir komidin üstünde ve birbirinin aynısı olacak şekilde. Feng shui'nin temel prensibi, en yüksek güvenlik ve üretkenlik için çevrede "qi" (enerji veya yaşam gücü) akışını en üst düzeye çıkarmaktır. Küçük bir başlangıç yapın ve bunu tutarlı adımlar ve net bir planla tanımanın, sevecen ve harika bir feng shui enerjisi ile beslenmeniz ve desteklemeniz için çok yakında güzel bir yatak odası oluşturacağınızı bilin. Yatak odanızda birkaç seviyeli aydınlatma veya enerjiyi buna göre ayarlamak için dimmer anahtarı kullanın. Feng Shui tüm öğretileri dayanmaktadır Qi pozitif enerji, kurallara göre gelişmemiş sadece çok oda var. Elbette hepimiz uyuyoruz, ama gerçekten iyi uyuyor muyuz? İlk yapmanız gereken yatağınızın pozisyonunu doğru ayarlayarak odaya hakim olduğunuz bir duruma gelmek. Yatak odası evin en önemli bölümlerinden biri, ne de olsa burası dinlenmek, huzur bulmak ve yeni bir gün için tazelenmek üzere çekildiğimiz en özel yaşam alanımız.

0 komentar