En iyi Deniz Manzarali Yatak Odasi

Deniz Manzarali Yatak Odasi. Villamızın havuz ve havuz terası geniş olup deniz manzarasına sahiptir. Deniz manzaralı evin yatak odasının penceresinden baktığınızda sanki bir teknenin,yatın yatak odasındaymışız izlenimini veriyor.

Villa Montana, Kalkanda ultra lüks 7 yatak odalı deniz ...
Villa Montana, Kalkanda ultra lüks 7 yatak odalı deniz ... (Jeffery Chambers)
Muhteşem bir manzaraya sahip olan Villa Shine, muhteşem deniz manzarası özenle seçilmiş modern tasarımı ve konforlu mimarisi ile geniş aileler ve arkadaş grupları için. Deniz manzaralı evin yatak odasının penceresinden baktığınızda sanki bir teknenin,yatın yatak odasındaymışız izlenimini veriyor. Muhafazakâr özellikli olanları da mevcut olan bu villalar, aynı zamanda oldukça lükstür. Çünkü deniz manzarası olan villalarda jakuzi ve havuz gibi konforunuzu katlayacak. Şimdi öyle bir yatak odası düşünün ki; kar, dağlık, deniz veya şehir manzaralı olsun. Denize sıfır lüx evlerin dekorasyonları Genelde tüm manzaraya hakim olabilmek için pencerelerim tam boy tabandan,tavana kadar ve büyük oluyor. Oturma odasında bulunan açılabilir köşe koltuk, ücretsiz misafirimiz olacak çocuklarınız için uygundur. Villamız ful eşyalı olup kendine ait garajı da bulunmaktadır. Yatak Odası : Klimalı, deniz manzaralı suit aile yatak odasıdır. Deniz manzaralı villalar, özellikle deniz tatilini tercih eden tatilciler ve balayı çiftleri için en ideal seçenektir. Yatak Odası : Klimalı ve deniz manzaralı suit aile yatak odasıdır. Banyo traverten. * Banyo büyüklükleri değişiklik gösterir.

Yatak Odası : Aile Yatak Odası, Deniz ve Doğa manzaralı (Teras Katta) Detayları : Çift kişilik yatak, Elbise dolabı, Komidin, Makyaj masası, Klima, TV ve teras bulunmaktadır.

Böylelikle geniş aile & arkadaş grupları için oldukça.

Deniz Kızı Klasik Yatak Odası Klasik Yatak Odaları

Villa Vega. 6 yatak odalı full deniz manzaralı lüks kiralı ...

Deniz Manzaralı Yatak Odası Takımları! | Mobilyanomi

Huzur verici modern yatak odaları | Melekler Mekanı

Villa Roza 3. Kalkan Kızıltaş'ta 4 yatak odalı merkezi kon ...

Villa Montana, Kalkanda ultra lüks 7 yatak odalı deniz ...

Kaya Palazzo Belek | Etstur.com

Villa Casa - Kalkan'da Deniz Manzaralı Kiralık Yazlık ...

Evita Alanya | Deniz yatak Odası

Sipariş Maldivler deniz ada oturma odası TV arka plan 3D ...

Villamızın ikinci ve üçüncü katta ki odaların balkonu muhteşem deniz manzarasına hakimdir. Muhteşem bir manzaraya sahip olan Villa Shine, muhteşem deniz manzarası özenle seçilmiş modern tasarımı ve konforlu mimarisi ile geniş aileler ve arkadaş grupları için. Deniz ve kaş manzarasına sahip olup muhteşem gün batımlarını izleyebileceğiniz havuz terası bulunmaktadır. Kalkan merkeze restoran ve plajlara yürüyüş mesafesindedir. Yatak Odası : Klimalı, deniz manzaralı suit aile yatak odasıdır. Deniz manzaralı evin yatak odasının penceresinden baktığınızda sanki bir teknenin,yatın yatak odasındaymışız izlenimini veriyor. Tamda bu noktada Antalya'da kiralık deniz manzaralı villalarsayesinde, hayatınızdaki en huzurlu tatili yapabilmenin mutluluğunu. Deniz manzaralı villalar, özellikle deniz tatilini tercih eden tatilciler ve balayı çiftleri için en ideal seçenektir. Villamızın havuz ve havuz terası geniş olup deniz manzarasına sahiptir. Klasik Deniz Manzaralı Oda Odalarda King ya da tek kişilik iki yatak, parke zeminler, yerden tavana pencereler, akıllı oda kontrolü (dokunmatik panel) ve balkon ya da teras var.

0 komentar